C/ Comte Borrell, 179-183. Barcelona - Tel: 93 424 51 02

Presentem la cançó ‘Salta a la vista’ per explicar als més petits la importància de cuidar la visió

La música i el ball ajuden a explicar conceptes, també de salut, als més petits. Per això, el COOOC ha estrenat la cançó ‘Salta a la vista’, escrita i interpretada pel cantautor olotí Pep Puigdemont. 

‘Salta a la vista’ és una cançó infantil per fer pedagogia entre els més petits de la importància de cuidar la visió. Al llarg de tres minuts i mig, la cançó recull consells per tenir cura de la salut visual. Algunes d’aquestes recomanacions són moure els ulls, relaxar la visió i evitar mirar les pantalles a una distància massa curta. 

MÚSICA, BALL I VIDEOCLIP 

Aquesta iniciativa no es limita a la cançó. ‘Salta a la vista’ té un ball propi que, a més de fer moure els més petits, també permet que els infants entenguin millor el missatge. 

Per completar-ho, els nens i les nenes de l’escola olotina Cor de Maria van participar en el videoclip, que està disponible en les principals plataformes audiovisuals i s’ha enviat als centres educatius de tot Catalunya. 

FEM-LA CÓRRER! 

Ja sigui a través de pacients, amics o coneguts, entre totes i tots podem aconseguir que la canalla conegui ‘Salta a la vista’ i, així, que infants, famílies i docents prenguin consciència de la cura visual. 


Accedeix a la revista sencera

Revista Optometristes.cat nº 30 – versió català

Revista Optometristes.cat nº 30 – versió castellà

31 October, 2023

Coooc

Aquesta web utilitza galetes per a la millora dels nostres serveis i de la teva experiència com a usuari o usuària. En cas que continuïs navegant, considerem que acceptes el seu ús. Per a més informació sobre la nostra Política de Galetes clica aquí. Cookies View more
Acceptar